Viena, Inima Europei

Viena este unul dintre cele mai interesante orașe din Europa din toate punctele de vedere. Cele 20 de secole de istorie intensa ale Vienei au lasat o amprenta impresionanta asupra vechiului oras imperial. Monumentala bogăție a orașului o regasim in frumusețea stilului de viață care, fără a-și acoperi dinamismul modern, păstrează o parte din tradițiile trecute.

Pentru detalii despre curse de transport persoane Alba Iulia Viena nu ezitati sa contactati compania Novum Travel.

În Viena gasim ruine care datează din timpul romanilor, vestigii ale artei, arhitectura gotică și palatele in stil baroc, care împreună realizeaza aceasta diversitate uimitoare caracteristica orașului. Sa nu uitam fabulosul castel din Schönbrunn cu parcul lui minunat, trandafirii din parcul Volksgarten și atmosfera unică a cafenelor care datează din secolul al XIX-lea.

Orașul are un stil propriu, în care puteți întâlni armonia dintre spiritul vechi al poporului austriac și realitatea urbană modernă. Un stil în care puteți aprecia melodiile compuse de Mozart, Liszt, Haydn, Beethoven, Schubert sau Brahms, un stil care aminteste de epoca de aur a valsului și a operelor scrise de Lanner, Ziehrer sau Strauss. Astăzi numeroasele muzee din Viena sunt pline de comori artistice.

Detalii despre curse internationale de transport persoane Arad Viena gasiti pe site-ul companiei Novum Travel.

Catedrala Sfântul Ștefan constituie centrul spiritual al orașului. Turnul elegant al catedralei gotice simbolizeaza spiritualitatea unui oraș care a fost, timp de multe secole, o referință pentru întreaga civilizație occidentală.

Nu departe de Catedrala Sfântul Ștefan veti găsi Michaelerplatz si străzile aglomerate ale orașului: Graben și Kohlmarkt. O inscriptie reamintește că acolo a trăit Joseph Haydn, la etaj într-o mică cameră, la mijlocul secolului al XVII-lea. A fost unul dintre marile talente muzicale ale acestei țări, pe care atât de mulți muzicieni buni l-au dat lumii. Aceasta piata este una dintre cele mai interesante locuri din oraș. Aici se află și biserica Biserica Sfântul Mihail.

Nu faceti niciodată turul Vienei într-un autobuz turistic, deoarece nu veți obține niciodată acel sentiment magic de care toata lumea vorbeste. Trebuie să mergeți pe străzi, trebuie să vă scufundați în trecutul vibrant pe care îl oferă orașul, în cultura sa unică. Închideți ochii și încercați să va imaginati cu câteva secole inapoi. Sentimentul trecutului este în viață încă în Viena, iar tu vei putea profita din plin de el dacă reușești să simți Viena.

In cazul in care sunteti din Bacau si doriti sa ajungeti la Viena, nu ezitati si dati un ochi si la serviciile companiei Novum Travel, preferata mea cand doresc sa calatoresc la Viena, detalii pe: Transport Persoane Bacau Viena